Hayat ve Yaşamak..

09:51 Unknown 0 Comments



Geçirmiş olduğum güzel bir hafta sonunun ardından, yaşamanın ne kadar değerli birşey olduğunu bir kez daha anladım.. İki günün ardından geriye kalan ise sadece bir kaç güzel resim. O yüzden bu resimler ile birlikte “hayat ve yaşamak” üzerine sizlerle kısa bir yazı paylaşmak istedim..

Yaşamak;
Bir heyecandır!! Kimi zaman bekleyiştir, kimi zaman umuttur, kimi zaman da hüzündür.. Her yeni güne aşk ile başlamak, hayatın anlamı ve yaşama sebebidir..

Hayat, gerçekten çok kısa. Yarın ya da az sonra bizi neyin beklediğini bilemeyiz. Su gibi akıp giden zamana ise diyecek lafım yok!! Anılar, daha dün gibi aklımızda olsa bile, üzerinden uzun bir zaman geçtiğini fark eder, hayıflanırız...

“Hayat” bizlere sunulmuş güzel bir hediyedir. Hepimiz bu dünyada hayat bulduk ve yaşıyoruz. Ama bir zaman sonra bu hayata veda edeceğiz. Elbette, herkes uzun yaşamak ister. Fakat, ömür adına bize sunulan bu şansı, güzel ve başarılı işlerle geçirirsek bu dünyadan mutlu ve huzurlu ayrılırız..

Önemli olan hayatımızı nasıl yaşadığımızdır. Hayatımızı güzel ve mutlu hale getirmek ise tamamen bizim elimizdedir. Biz, hayatımızı dilediğimiz şekilde yaşar, sevdiğimiz şeyleri ve başarıya ulaşacağımız işleri yaparsak, hayatımız da güzel ve mutlu bir yaşama dönüşecektir...

Dünyada yaşamayı kendimize verilmiş bir armağan olarak görüp, her zaman bardağın dolu tarafından bakmalıyız..

Herkesin bildiği bir kanı vardır;
Önemli olan uzun yaşamak değildir, önemli olan güzel yaşamaktır...

Heyecanınız ve bekleyişiniz huzurlu olsun. Ve de hayatınızı, hakkını vererek yaşayın...

Mutlu kalın..

Sevgilerimle,

Atiye Bıçak














You Might Also Like

0 yorum: